Ekonomiutbildningar online

Utbildningar online

Behovet av utbildningar online växer och vi fortsätter att satsa och utökar med nya onlinekurser och webbinarier. Effektivt lärande – både som alternativ och som komplement till FAR:s övriga kursutbud.
Här hittar du listan på FAR:s alla utbildningar online.

Onlinekurser

Kurser där innehållet förmedlas av såväl lärare som via ljud, text, video och grafik på ett pedagogiskt sätt. Resultatet är ett effektivt upplägg som förstärker ditt lärande och gör kunskapen lättillgänglig. Du väljer själv när, var och i vilken takt du vill gå den. Kurserna avslutas alltid med ett kunskapsprov. Hitta en onlinekurs här.

Webbinarier
Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand. Se alla webbinarier här.

Distanskurser

Vi har ett brett utbud av distanskurser i samarbete med xpectum.se, både på grundläggande och kvalificerad nivå. Du får tillgång till ett interaktivt material där ljud, text och bild varvas på ett pedagogiskt sätt med övningar. Utöver faktahäften och övningshäften får du tillgång till en personlig handledare som du kommunicerar med via din webbaserade studiesida. Se listan på alla 15 distanskurser.

Nyhetsdagar online

Lärarledda föreläsningar eller lektioner för en större publik. Under streamingen finns möjlighet att ställa frågor och få svar från lärarna. Nyhetsdagarna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand. Här hittar du FAR:s nyhetsdagar online.