Rekokurs

När du arbetar med Reko skapar du en hög kundnytta genom en rapportering som är tydlig och anpassad till uppdragsgivarens behov och verksamhet.

Reko är ett stöd i redovisningskonsultens vardag och bidrar till effektivare arbete och högre kvalitet på redovisningstjänster, något som är till nytta för såväl företag som näringslivet.

Denna kurs ingår kostnadsfritt i examensavgiften för dig som ska skriva provet och du kommer ej att faktureras vid beställning om du ansökt om att få skriva provet.

Datum 16 oktober
Pris 3 500 kr
Ort Stockholm
Platser kvar JA
Tid: 09:30 - 16:00
Övrigt:

Reko-boken 2018 ingår.

Lärare: Camilla Carlsson, Birgitta Åhlander
Datum 18 oktober
Pris 3 500 kr
Ort Stockholm
Platser kvar NEJ
Tid: 09:30 - 16:00
Övrigt:

Reko-boken 2018 ingår.

Lärare: Camilla Carlsson, Birgitta Åhlander
Fler kurstillfällen

Om Rekokursen

Kursen ger dig insikter om hur du ska tillämpa Reko i rollen som redovisningskonsult.

Utöver att få godkänt provresultat i Redovisningskonsultexamen behöver du delta på en Rekokurs för att kunna bli medlem i FAR och få titeln auktoriserad redovisningskonsult (ARK). Du ansöker först om medlemsskap och så snart denna ansökan är godkänd kallas du till Rekokursen och examen. Du kan välja att genomföra kursen antingen före eller efter examenstillfället.

Datum för Redovisningskonsultexamen

  • 17 april 2018
  • 15 november 2018

Du som redan är FAR-medlem
Du som är FAR-medlem och vill återaktivera din titel eller byta från revisor till auktoriserad redovisningskonsult – hittar ansökningsblanketten här.


 

Reko-podden

Reko-podden vrider och vänder på frågorna du som redovisnings- och lönekonsult bör ha koll på för att sova gott om natten.

Lyssna nu

Kursinnehåll

  • Ansvarsfrågor
  • Etiska regler
  • Reko ska-krav
  • Redovisningstjänster – processer
  • Dokumentation – överlämningsbart skick
  • Kundnyttan – uppföljning
  • Proaktiv konsultroll

Lärare

Birgitta Åhlander

Auktoriserad redovisningskonsult, FAR AB

Camilla Carlsson

Auktoriserad redovisningskonsult, FAR AB
Camilla arbetar med redovisningsfrågor på FAR och har varit med och tagit fram Reko. Hon har sedan tidigare arbetat på EY med mindre och medelstora företag i rollen som auktoriserad redovisningskonsult.

Bra att veta

Blivande FAR-medlemmar (ARK). Dagen ingår i examensavgiften om 5 000 kr exkl. moms.

Revisorer (FAR-medlemmar) som önskar få dubbla titlar eller vill återaktivera titeln (ARK). Administrativ avgift om 1 500 kr exkl. moms tillkommer.

Tidigare/vilande FAR-medlemmar som vill återaktivera titeln (ARK). Administrativ avgift om 1 500 kr exkl. moms tillkommer.