Redovisningskonsultveckan – 4 dagar

Det här är kursen för dig som är auktoriserad redovisningskonsult och söker en bred uppdatering anpassad för din yrkesroll. Under kursdagarna får du tillsammans med andra auktoriserade redovisningskonsulter en unik möjlighet att utbyta erfarenheter och utveckla din yrkesroll. Nu händer det mycket i branschen och det är också nya förväntningar på dig som konsult

Datum Hösten 2020 (pris ej fastställt)
Pris 0 kr
Ort Utlandskurs
Platser kvar Ja
Intresseanmälan

Vi jobbar med att ta fram datum till kursen. Lämna dina kontaktuppgifer i en intresseanmälan så hör vi av oss när vi har allt på plats. 

Intresseamälan är inte bindande.

Praktisk information:

Kursen debiteras utländsk moms (23%) som gäller i Portugal.

Ta med dig:
  • FARs Samlingsvolym Redovisning eller SRF-boken
  • Reko-boken (senaste utgåvan) alternativt FAR Online
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Under utbildningen berörs en bredd av ämnesområden under ledning av våra mycket uppskattade kursledare Lena Sjöblom och Pia Hedberg, som tillsammans med deltagarna belyser olika aspekter och perspektiv. Genom ett väl övervägt urval av ämnen med koppling till redovisningskonsultens vardag får du som konsult ökad praktisk kunskap inom redovisning, moms, skatt, Reko och aktiebolagsrätt.

Deltagarnas frågeställningar, erfarenheter och engagemang är ett viktigt inslag i kursen. Utbildningen vänder sig till dig som är auktoriserad redovisningskonsult och du får gärna skicka in frågor i förväg.

 

Sagt om kursen

Mycket bra och kompetenta lärare. Duktiga på att lära ut samt bjuder på sig själva, ett nöje att lyssna på. Mycket som ingick som man inte förväntat sig. Jättebra arrangemang!

Maria Collerstedt
Auktoriserad redovisningskonsult, baks & co ab, Eksjö

Känner en större inspiration än på länge att ta i tag med både nyheter och sånt som blivit liggande pga. av tidsbrist och slapphet. Allt för att ligga i framkant och bli mer proaktiv i min yrkesroll.

Per-Ola Steén
Auktoriserad redovisningskonsult, LR Revision Falun/Leksand

Kursinnehåll

Kursinnehållet uppdateras årligen för att passa både dig som kommer för första gången och för dig som återvänder. Som deltagare, får du en bred uppdatering i redovisnings-, moms- och skattefrågor. Du får också en genomgång av praktiska frågor i Reko och vi tipsar om hur Reko kan stödja dig i din konsultroll. Föreläsningar varvas med bikupeövningar.