Nyheter i IFRS

Aktuella frågor och nyheter inom IFRS såsom de nya bestämmelserna om Intäkter och Leasing.

Datum Hösten 2020 (pris ej fastställt)
Pris 0 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Ja
Fler kurstillfällen

Innehåll

Vi går först översiktligt igenom grunderna inom IFRS och kopplingen till svensk redovisning för att sedan fortsätta med aktuella frågor och nyheter inom IFRS såsom de nya bestämmelserna om Intäkter och Leasing. Vi kommer ta upp frågeställningar för noterade och andra företag som följer IFRS. Under denna timme kommer du att ha fått en bättre inblick och förståelse för utmaningar och nyheter inom IFRS.

  • Bakgrunden till och grunderna inom IFRS
  • Jämförelse med svensk normgivning
  • Nyheter inom IFRS

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.