Nyheter i IFRS

Aktuella frågor och nyheter inom IFRS.

Datum 15 oktober
Pris 895 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Ja
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Pernilla Lundqvist
Fler kurstillfällen

Innehåll

Vi går först översiktligt igenom grunderna inom IFRS och kopplingen till svensk redovisning för att sedan fortsätta med aktuella frågor och nyheter inom IFRS.
Vi kommer ta upp frågeställningar för noterade och andra företag som följer IFRS. Under denna timme kommer du att ha fått en bättre inblick och förståelse för utmaningar och nyheter inom IFRS.

  • Bakgrunden till och grunderna inom IFRS
  • Jämförelse med svensk normgivning
  • Nyheter inom IFRS

Lärare

Pernilla Lundqvist

Redovisningsspecialist, Ernst & Young AB
Pernilla är ekonomie doktor, redovisningsspecialist på EY, adjunkt vid Handelshögskolan i Göteborg och ledamot i Redovisningsutredningen. Hon är en mycket uppskattad lärare på FAR och är också ansvarig för FAR:s IFRS-dag.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.