IFRS-dagen 2020

Nyhetsdagen för dig som jobbar med IFRS och behöver senaste nytt inför årsbokslutet 2020. Här får du kunskap om alla aktuella nyheter och förbereds på kommande förändringar i regelverket, så du kan känna dig trygg i din yrkesutövning.

Datum 16 november
Pris 3 900 kr
Ort Stockholm
Platser kvar Ja
Kurslokal
Näringslivets Hus
Tid: 13:00 - 17:00
Ta med dig:
  • IFRS-volymen alternativt FAR Online
Datum 16 november
Pris 3 900 kr
Typ Nyhetsdag online
Platser kvar Ja
Tid: 13:00 - 17:00
Ta med dig:
  • IFRS-volymen alternativt FAR Online
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

IFRS-dagen vänder sig till dig som arbetar med eller i bolag som ska upprätta redovisning i enlighet med IFRS och behöver en uppdatering av nyheter inom och erfarenheter av IFRS. Mer specifikt är kursen lämplig för dig som är revisor, redovisningskonsult, ekonomi- och redovisningsansvarig, eller handläggare av kvalificerade boksluts- och redovisningsärenden.

Du kommer att informeras om nya standarder, ändringar i befintliga standarder samt nya tolkningsmeddelanden. Dessutom uppdateras du om nyheter inom EU-rätten och ändringar i svensk lagstiftning och normgivning som berör noterade företag samt ny ordning för redovisningstillsyn. Såväl regler för koncernredovisningen som för noterad juridisk person kommer att behandlas.

Nyheterna består av två delar

  • Nyheter som gäller för 2020 samt erfarenheter från 2019
  • Nyheter inför 2021 och framåt inklusive pågående projekt
Video thumbnail
Se filmen
IFRS-dagen

 

Sagt om kursen

Denna kurs är en jättebra updatering för mig årsvis för att säkerställa att vi hänger med och att få tips om specifika frågor och mer läsning på IASB:s hemsida.

Stort plus att utbildningen går att följa online. Ger en övergripande bild om vad som är på gång och aktuellt inom regelverken.

Frågor och svar om kursen

Hur länge har jag tillgång till materialet när jag har tagit del av en onlinekurs?

Du har tillgång till materialet i 3 månader efter att du har mottagit filmen. 

Får även vi som är på plats tillgång till inspelningen av nyhetsdagen?

Ja. Du får filmen oavsett om du deltar på plats eller online.

Här hittar du fler frågor och svar

Online

Under sändningen kan du ställa frågor och få svar från lärarna i realtid.

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


filmNyhetsdagen spelas in och alla deltagare kommer att få tillgång till inspelningen (som görs vid Stockholmstillfället). Inspelningen finns att se i 3 månader. Du når den via Mina utbildningar.

Vidareutbildningstimmar

För att dina vidareutbildningstimmar ska kunna registreras hos FAR behöver du logga in på Mina sidor och slutföra nyhetsdagen online personligen i samband med realtidssändningen.