FAR:s Controllerdag 2020

FAR:s Controllerdag är mötesplatsen för dig som arbetar som controller eller med ekonomistyrningsfrågor. 

Datum 14 maj
Pris 6 500 kr
Ort Stockholm
Platser kvar Ja
Tid: 09:00 - 16:30
Lärare: Ingemar Claesson, Kent Stenstrand
Datum 14 maj
Pris 6 500 kr
Typ Nyhetsdag online
Platser kvar Ja
Tid: 09:00 - 16:30
Fler kurstillfällen

Innehåll

Controllerdagen 2020 är under planering men du kan anmäla dig redan nu. Du kan delta i Stockholm eller följa med online.

Controllerdagen inleds av Ingemar Claesson och Kent Stenstrand från Claesson & Partners. Ingemar Claesson är även dagens moderator.

Plats
IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm.

Vill du få mer information om FAR:s Controllerdag? Skicka in en intresseanmälan (ej bindande) så hör vi av oss när vi har innehållet på plats.

Intresseanmälan Controllerdagen 2020

 

 

Dagens föreläsare

Moderator: Ingemar Claesson.

Kent Stenstrand

CEO, Claesson & Partners AB
Kent arbetar som verksamhetskonsult med ett flertal genomförda projekt relaterade till implementering av Shared Service, utveckling av ekonomi- och controllerfunktioner samt olika typer av lönsamhets- och effektiviseringsprojekt. MSc i redovisning och finansiering.

Ingemar Claesson

Konsult, Claesson & Partners AB
Ingemar är ekonomie hedersdoktor vid Handelshögskolan i Göteborg och konsult med inriktning på ekonomistyrning och strategi. Ingemar har mer än trettio års erfarenhet från både teori och praktik.

Online

Under sändningen kan du ställa frågor och få svar från lärarna i realtid.

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


filmNyhetsdagen spelas in och alla deltagare kommer att få tillgång till inspelningen (som görs vid Stockholmstillfället). Inspelningen finns att se i 3 månader. Du når den via Mina utbildningar.

Vidareutbildningstimmar

För att dina vidareutbildningstimmar ska kunna registreras hos FAR behöver du logga in på Mina sidor och slutföra nyhetsdagen online personligen i samband med realtidssändningen.

FAR rekommenderar

Utbildningar