FAR:s Controllerdag 2018

FAR:s Controllerdag är mötesplatsen för dig som arbetar med ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor i en modern organisation

30 maj
6 500 kr
Stockholm
Tid: 09:30 - 17:00
Lärare: Ingemar Claesson, Kent Stenstrand
Fler kurstillfällen

Dagens innehåll

Vi har samlat experter inom ekonomistyrning som kommer att tala om controllerns roll i företaget och som kommer ge sitt perspektiv på det senaste inom styrning och verksamhetsutveckling. Du får också en möjlighet att nätverka och knyta värdefulla kontakter med kollegor inom samma yrke.

Efter dagen kommer du ha med dig kunskap och inspiration så att även du ska kunna påbörja en omedelbar förändring för dig själv och din verksamhet.

Stanna kvar efter seminariet och bredda ditt nätverk. Vi bjuder på lite gott att äta och dricka.

Lärare

Kent Stenstrand

CEO, Claesson & Partners AB
Kent arbetar som verksamhetskonsult med ett flertal genomförda projekt relaterade till implementering av Shared Service, utveckling av ekonomi- och controllerfunktioner samt olika typer av lönsamhets- och effektiviseringsprojekt. MSc i redovisning och finansiering.

Ingemar Claesson

Konsult, Claesson & Partners AB
Ingemar är ekonomie hedersdoktor vid Handelshögskolan i Göteborg och konsult med inriktning på ekonomistyrning och strategi. Ingemar har mer än trettio års erfarenhet från både teori och praktik.

Ingår i utbildningsplan