Fåmansföretagardagen 2019

– för revisorer och redovisningskonsulter

Du som är revisor eller redovisningskonsult åt mindre företag får inte missa Fåmansföretagardagen. I parallella seminarier och föreläsningar uppdaterar du dig på nyheter och förändringar inom skatt, redovisning och juridik.

Medlemspris (regleras vid fakturering)
Ordinarie medlemmar får 10% rabatt på kurspriset.
Basmedlemmar får 500 kr rabatt på kurspriset.
Datum 5 december
Pris 6 300 kr
Ort Göteborg
Platser kvar Ja
Tid: 09:00 - 17:00
Lärare: Anders Lagerstedt, Bertil Båvall, Kerstin Fagerberg, Bo Svensson, Pia Hedberg
Datum 6 december
Pris 6 300 kr
Ort Malmö
Platser kvar Ja
Kurslokal
Scandic Triangeln
Tid: 09:00 - 17:00
Lärare: Anders Lagerstedt, Bertil Båvall, Kerstin Fagerberg, Bo Svensson, Pia Hedberg
Datum 12 december
Pris 6 300 kr
Ort Stockholm
Platser kvar Ja
Kurslokal
Näringslivets Hus
Tid: 09:00 - 17:00
Lärare: Anders Lagerstedt, Bertil Båvall, Kerstin Fagerberg, Bo Svensson, Pia Hedberg
Datum 12 december
Pris 6 300 kr
Typ Nyhetsdag online
Platser kvar Ja
Tid: 09:00 - 17:00
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Fåmansföretagardagen 2019 är under planering.

Fåmansföretagardagen sätter fokus på mindre företags villkor. Dagens program är unikt med flera parallella seminarier – som alla spelas in – så du kommer att kunna ta del av alla avsnitt.

Du som är revisor, redovisningskonsult, eller juridisk rådgivare till fåmansföretag uppdaterar dig på alla nyheter och förändringar som sker, så att du kan förse dina kunder med rätt rådgivning och stöd. Fokus är på de senaste händelserna inom skatt, redovisning och juridik och vi använder både föreläsningspass och parallella seminarier för att ge dig en komplett bild av det du behöver i ditt arbete.

"Under dagen kommer vi att gå igenom skattenyheter på fåmansföretagarområdet. Vi går även igenom övriga nyheter som t.ex. ränteavdragsbegränsingar, momsnyheter, redovisningsnyheter, nyheter på associationsrättsområdet och erfarenheter av GDPR-utvecklingen. Du får en bra genomgång av aktuella nyheter på respektive rättsområde, bra dokumentation och bra föreläsare".
– Bo Svensson, föreläsare Fåmansföretagardagen 2018.

Sagt om kursen

Väldisponerad, lagom långa pass. Trevliga kursledare.

Lars Petersson, auktoriserad redovisningskonsult, Ernst & Young, Markaryd

Lärare

Pia Hedberg

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Pia är skattejurist vid Grant Thornton i Stockholm. Hon är specialiserad på moms och arbetar såväl med svenska som internationella frågeställningar. Pia har också mångårig erfarenhet av utbildningar och undervisar i ett flertal ämnen, främst moms.

Bo Svensson

Skattejurist, Wistrand Advokatbyrå Göteborg KB
Bo är skattejurist vid Wistrand Advokatbyrå i Göteborg. Bo är även universitetslektor i skatterätt vid Göteborgs universitet. Under senare år har Bo skrivit ett flertal artiklar i Skattenytt om beskattning av handelsbolag. Bo har utsetts till bäste lärare på såväl ekonomlinjen som juristlinjen vid Handelshögskolan i Göteborg.

Kerstin Fagerberg

Redovisningsexpert, SEB Företag & Privatkunder
Kerstin är redovisningsexpert vid SEB Företag & Privatkunder i Stockholm. Hon arbetade tidigare som redovisningsspecialist vid PwC i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med redovisningsfrågor för företag i de flesta storlekar och branscher. Kerstin har sedan många år föreläst och varit lärare på olika typer av kurser och seminarier och är en uppskattad och erfaren pedagog.

Bertil Båvall

Skatteexpert, B Båvall Skattekonsult AB
Bertil Båvall har sedan 1974 arbetat med skattefrågor både som konsult och som föreläsare och lärare vid ett stort antal kurser inom främst den kvalificerade företagsbeskattningens område. Sedan 2011 bedrivs egen konsultverksamhet . Bertil är också författare till ett antal böcker inom beskattningsområdet med särskild inriktning på fåmansföretag. "Fåmansföretag" på Tholin & Larssons förlag och "Beskattning av ägare till fåmansföretag" på Norstedts Juridik tillsammans med Urban Rydin LRF.

Anders Lagerstedt

Universitetslektor, Stockholms Universitet
Anders är universitetslektor vid Stockholms universitet. Han har specialiserat sig på associationsrätt och arbetar sedan lång tid tillbaka med vidareutbildning i dessa frågor för bl.a. revisorer.

Frågor och svar om kursen

Hur länge har jag tillgång till materialet när jag har tagit del av en onlinekurs?

Du har tillgång till materialet i 3 månader efter att du har mottagit filmen. 

Får även vi som är på plats tillgång till inspelningen av nyhetsdagen?

Ja. Du får filmen oavsett om du deltar på plats eller online.

Här hittar du fler frågor och svar

Online

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.

Bonus – film på köpet!

filmVi spelar in samtliga seminarier och alla som deltagit på Fåmansföretagardagen kommer att få tillgång till filmen. Inspelningen görs i Stockholm.