Redovisningskonsult

Som redovisningskonsult är du en viktig rådgivare åt dina kunder med en bredd och ett djup i dina kunskaper. FAR erbjuder dig kompetensutveckling som lyfter dig i din yrkesroll. Vi har skräddarsydda utbildningar för just dig!

På våra utbildningar träffar du branschkollegor och kan utbyta tankar och erfarenheter. Våra lärare kommer från såväl näringslivet som den akademiska världen, något som berikar kurserna med både praktiska och teoretiska perspektiv.

Vi hjälper dig att ha den senaste kunskapen, som är aktuell för dig i din vardag, inom redovisning, skatt och moms. Du behöver inte vara medlem i FAR för att gå en utbildning hos oss. Anmäl dig till en utbildning hos oss – du blir garanterat stärkt i din yrkesroll!

Bli Auktoriserad Redovisningskonsult FAR

För att vara verksam som auktoriserad redovisningskonsult behöver du vara medlem i FAR. Titeln Auktoriserad Redovisningskonsult FAR är en kvalitetsstämpel och ger en tydlig yrkesidentitet som professionell redovisningskonsult.
Auktorisation och medlemskap i FAR

Vägen till auktorisation – utbildningplaner och baspaket

Hos FAR hittar du specialanpassade utbildningsplaner redovisningskonsulter. Utbildningsplanen är framtagen för dig som siktar på att bli Auktoriserad Redovisningskonsult FAR. Vissa delar av utbildningsplanen är ett specialanpassat paket – baspaketet – som innehåller grunderna för att klara av redovisningskonsultexamen. Utbildningsplan för redovisningskonsulter

Ett urval utbildningar för redovisningskonsulter

 
Fler datum tillgängliga

Bokslut II – årsbokslut

 
Göteborg 19 oktober
Fler datum tillgängliga

Aktuella momsfrågor

 
Stockholm 13 oktober

Koncernredovisning – introduktion

Relevant litteratur