Utbildningspaket online – för revisorer och redovisningskonsulter

Utbildningspaketet online erbjuder allt från kortare nyhetsuppdateringar till längre kurser som fördjupar sig i olika ämnen. Kurserna är framtagna av experter som säkerställer hög kvalitet samt rätt innehåll och anpassat för dig som revisor och redovisningskonsult. Vid lagändringar eller nya direktiv uppdateras materialet.

Om utbildningspaketet

Du kan känna dig trygg med att informationen kommer från experter inom området

  • Du har tillgång till kurserna när och var du vill
  • Du säkerställer att du håller dig uppdaterad på alla nyheter i branschen och kan fördjupa dig inom vissa områden
  • Det är en trygghet att ha tillgång till onlinekurserna och du kan när som helst då du stöter på en klurig fråga i arbetet gå in i utbildningspaketet och kolla efter svar

Webbinarierna täcker in alla aktualiteter inom redovisning, skatt och moms samt andra aktuella områden. Webbinarierna sänds under en lunchtimme och spelas samtidigt in. Du får en inspelning av webbinariet som du har tillgång till under tre månader.

Ett onlinetillfälle av FAR:s populära nyhetsdagar ingår.

Onlinekurserna ger dig ett brett innehåll, både grundläggande och kvalificerat inom bland annat redovisning, skatt, juridik och moms.
Nya onlinekurser rullas ut löpande, under våren 2020 kommer Förmåner och representation.

Onlinekurser

Onlinekurserna ger dig ett brett innehåll, både grundläggande och kvalificerat inom bland annat redovisning, skatt, juridik och moms. Nya onlinekurser rullas ut löpande.

Se alla onlinekurser som ingår i paketet

Webbinarier

Vi sänder kl. 12.00–13.00. När ett webbinarium har genomförts får du en inspelning av den samma. 

Se alla webbinarier som ingår i paketet

Nyhetsdagar

När en nyhetsdag har genomförts får du en inspelning av den samma som du har tillgång till under tre månader. 

Se vilka nyhetsdagar du kan välja mellan
Pris 11 000 kr

Sagt om kursen

Professionellt och pedagogiskt producerad utbildning, positivt och flexibelt att det är möjligt via web. Spar resa och tidseffektivt.

Fantastiskt bra att kunna sitta på kontoret och följa en utbildning på detta sätt, då kan man "välja bort" de delar som man inte arbetar med men ändå få tillgång till materialet. Bra man kan gå tillbaka i materialet och sedan att man får tillgång till filmen!

FAR rekommenderar

Litteratur och onlineverktyg