Skattedagen 2018 för revisorer och redovisningskonsulter

Uppdatera dig på årets kommande skattehändelser och ta del av alla viktiga nyheter på skatteområdet. Du får en hel dag med allt du kan behöva veta om skatt 2018.

Medlemspris! FAR-medlemmar får 10% rabatt på kurspriset. Rabatten regleras vid fakturering.
23 november
3 900 kr
Streaming
Lärare: Magnus Vennerström, Catrin Åkerlund, Joachim Broberg
23 november
3 900 kr
Stockholm
Kurslokal
Näringslivets Hus
Lärare: Magnus Vennerström, Catrin Åkerlund, Joachim Broberg
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Programmet är under planering.

På Skattedagen 2018 går vi igenom alla de viktigaste nyheterna för dig som är revisor eller redovisningskonsult. Våra experter dyker ner i de olika områdena och delar med sig av sin expertis, så att du kan känna dig trygg i din yrkesutövning. Du får ta del av såväl ny lagstiftning som de senaste tolkningarna och rättsfallen. Vi ger dig också senaste nytt om kommande lagstiftningar för att göra dig beredd på förändringar även framöver. 

Deltagarna på Skattedagen är kvalificerade branschkollegor så du kan vara säker på att dagens innehåll är noga utvalt. Det blir genomgång av case men också fördjupningsavsnitt.
Vi spelar in alla pass och du får tillgång till materialet efter några dagar.

Se dagens innehåll.

Är du ekonomichef eller redovisningsansvarig?
Då ska du titta på Skattedagen för ekonomichefer och redovisningsansvariga.

Program

Programmet är under planering.

Lärare

Joachim Broberg

Skattejurist, KPMG AB
Joachim är jurist och auktoriserad skattekonsult med 12 års erfarenhet av att ha arbetat med moms. Hans branschfokus är ideell sektor, fastigheter och internationell handel. Joachim var under många år ansvarig för kompetensutvecklingen på KPMG:s momsavdelning och är också frekvent anlitad som lärare och föredragshållare både internt och externt.

Catrin Åkerlund

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Catrin Åkerlund är skattejurist och arbetar på Grant Thorntons skatteavdelning i Stockholm. Med mer än 15 års erfarenhet av individ- och företagsbeskattning är Catrin auktoriserad skatterådgivare för framförallt ägarledda företag inom olika branscher. Catrin är en uppskattad seminarie- och kursföreläsare internt och externt.

Magnus Vennerström

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Magnus är skattejurist och partner på Grant Thornton i Stockholm. Han arbetar med allmän företagsbeskattning, men är även specialist på beskattning av fåmansföretag och dess delägare. Han har mångårig erfarenhet av utbildningar och är en ofta anlitad föredragshållare.

Frågor och svar om kursen

Hur länge har jag tillgång till materialet när jag har tagit del av en streamad kurs?

Du har tillgång till materialet i 3 månader efter att du har mottagit filmen. 

Här hittar du fler frågor och svar

Streaming

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


filmFilm på köpet!

Vi spelar in Skattedagen och alla som deltagit på kommer att få tillgång till filmen.