Skattedagen för ekonomichefer och redovisningsansvariga

Håll dig uppdaterad på de senaste skattenyheterna med de främsta experterna på området. Vår välfyllda förmiddag ger dig det du behöver veta om skatt 2018.

 

19 november
2 900 kr
Streaming
Tid: 13:00 - 17:00
19 november
3 600 kr
Stockholm
Tid: 13:00 - 17:00
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

På Skattedagen för ekonomichefer och redovisningsansvariga får du träffa erfarna skatteexperter, som fördjupar sig inom flera olika områden. Du får lära dig mer om exempelvis omstruktureringar, internationell beskattning och fastigheter. Programmet täcker en fullspäckad förmiddag, som i koncentrerad form ger dig allt det du som ekonomichef eller redovisningsansvarig behöver veta om skatter år 2018. Du får också en genomgång av relevanta rättsfall, ställningstaganden och lagförslag på området, som ger dig en praktisk inblick i tillämpning och tolkning av de regler som finns.

Är du revisor eller redovisningskonsult?
Då ska du titta på Skattedagen för revisorer och redovisningskonsulter som ger dig allt djuplodande innehåll du behöver.
Läs mer

Frågor och svar om kursen

Hur länge har jag tillgång till materialet när jag har tagit del av en streamad kurs?

Du har tillgång till materialet i 3 månader efter att du har mottagit filmen. 

Här hittar du fler frågor och svar

Streaming

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


filmFilm på köpet!

Vi spelar in Skattedagen och alla som deltagit på kommer att få tillgång till filmen. 

Ingår i utbildningsplan