Redovisningsdagen 2018

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer på redovisningsområdet och träffa kollegor som jobbar med och i icke-noterade företag? Välkommen på Redovisningsdagen, en av våra populäraste nyhetsdagar!

Medlemspris! FAR-medlemmar får 10% rabatt på kurspriset. Rabatten regleras vid fakturering.
20 november
4 900 kr
Malmö
Kurslokal
Malmö Börshus
Tid: 09:30 - 16:00
Lärare: Caisa Drefeldt, Eva Törning, Sven-Inge Danielsson
21 november
4 900 kr
Göteborg
Tid: 09:30 - 16:00
Lärare: Caisa Drefeldt, Eva Törning, Sven-Inge Danielsson
22 november
4 900 kr
Stockholm
Kurslokal
CCC/Norra Latin
Tid: 09:30 - 16:00
Lärare: Caisa Drefeldt, Eva Törning, Sven-Inge Danielsson
Hösten 2018 (pris ej fastställt)
3 900 kr
Streaming
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Innehållet för 2018 är under framtagande.


Redovisningsdagen 
Redovisningsnormeringen utvecklas och ändras löpande. För att du ska kunna hålla dig uppdaterad med det senaste så har FAR satt ihop Redovisningsdagen till dig. Här får du enkelt en uppdatering av vilka ändringar som gäller för just det företag du arbetar med. Dessutom får du chansen att träffa kollegor som jobbar med eller i icke-noterade företag, en möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka som du kommer att ha stor nytta av. Förutom att du får träffa och lyssna på de främsta experterna inom respektive område, har du också möjlighet att ställa dina egna frågor för att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen.

Redovisningsdagen avslutas som alltid med en frågestund.

Sagt om kursen

Jag är mycket nöjd. Ett effektivt och bra sätt att hålla sig à jour med kommande nyheter på redovisningsområdet. Bra lärare som förmedlade sina kunskaper på ett tydligt och pedagogiskt sätt!

Bo-Anders Arvidsson
financial controller, Göteborgs Spårvägar AB

Det här är ett bra sätt att få utbildning mellan varven. Jag skulle uppskatta om det finns mer av den här sorten. 

Kursdeltagare

Lärare

Sven-Inge Danielsson

Auktoriserad redovisningskonsult, Tirfing Education AB
Sven-Inge är auktoriserad redovisningskonsult och driver idag egen verksamhet, Tirfing Education AB i Stockholm. Han har jobbat med ägarledda företag under många år, föreläst om redovisning i mer än tjugo år, bl a för flertalet av de större revisionsbyråerna. Han har ett brinnande intresse för redovisningsfrågor i allmänhet och sådan som rör entreprenadbranschen i synnerhet.

Eva Törning

Redovisningsspecialist, Grant Thornton Sweden AB
Eva Törning, redovisningsspecialist och huvudansvarig för redovisningsfrågor på Grant Thornton. Eva är ledamot av FARs policygrupp för redovisning. Sedan många år är hon en uppskattad föreläsare och lärare, på FAR. Eva är också författare av ett stort antal artiklar och böcker, bland annat i Balans.

Caisa Drefeldt

Auktoriserad revisor, KPMG AB
Caisa är auktoriserad revisor på KPMG, verksam inom FAR samt varit ledamot i Bokföringsnämnden mellan 2003 fram till och med 2016. Caisa är speciellt inriktad på kvalificerade redovisningsproblem. Sedan många år är hon en mycket uppskattad föreläsare och lärare hos FAR.

Frågor och svar om kursen

Hur länge har jag tillgång till materialet när jag har tagit del av en streamad kurs?

Du har tillgång till materialet i 3 månader efter att du har mottagit filmen. 

Här hittar du fler frågor och svar

Streaming

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


 

Bonus – film på köpet!

filmVi spelar in Redovisningsdagen och alla som deltagit på kommer att få tillgång till filmen. Inspelningen görs i Stockholm.

Ingår i utbildningsplan