PowerPoint Bas – online

Nyhet

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i PowerPoint och snabbt vill utvecklas till att effektivt hantera programmet och utnyttja dess fulla potential så att dina presentationer ser professionella ut.

Pris 1 495 kr
Typ Onlinekurs
Platser kvar Ja
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

PowerPoint är ett mycket kraftfullt hjälpmedel när det kommer till att skapa och hålla presentationer. Med Powerpoint kan du skapa professionella presentationer som du kan återanvända, lägga in ljud och animationer samt enkelt infoga och uppdatera diagram från Excel.

Kort om kursen

 • Tillgång till kursen: 12 månader
 • 56 lektioner
 • Total videotid: 1h 55 min
 • Genomsnittlig lektionslängd: 2 minuter

Tidsåtgång
I videotid är kursen 1 timme och 55 minuter och till varje kapitel får du prov och övningsfiler där du kan testa dina nya kunskaper. När du klarat av alla proven får du ett personligt diplom som intygar dina nya kunskaper. Du har tillgång till kursen under 12 månader så du kan gå tillbaka och repetera.

Syftet med onlinekursen är att du snabbt ska bli en bekväm och mer effektiv användare av Powerpoint, och göra Powerpoint till ett större hjälpmedel när du ska hålla presentationer. Du kommer lära dig bemästra funktionaliteter i Powerpoint som bidrar till att du sparar tid och får en högre kvalité i ditt arbete. Kursen innehåller också prov och övningsfiler som du får träna på.

Efter kursen kommer du att bland annat ha lärt dig hur man använder och skapar mallar ändrar teman, infogar diagram, arbetar med sidorna och hur du ska förbereda dig inför en presentation. Se kursens kapitelnamn för mer information

Onlinekursen är ett samarbete mellan FAR och Learnesy.

 

 

Kursinnehåll

Kapitel

 1. Lär känna PowerPoint
 2. Före du börjar med presentationen
 3. Hur du arbetar med sidorna
 4. Lägg in och formatera bilder
 5. Lägg till innehåll i presentationen
 6. Lägg till figurer, diagram och illustrationer
 7. Förbered dig för presentation
 8. Återanvänd och dela presentationen
 9. När du ska presentera
 10. Återanvänd och dela presentationen

Förkunskaper

Onlinekursen ställer inga krav på förkunskaper. Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i PowerPoint och saknar baskunskaper.

Exempellektion