Nyhetsdag för lönekonsulter

Nyhetsdag för lönekonsulter

FAR:s Nyhetsdag för lönekonsulter innehåller nyhetsuppdateringar och aktuella ämnen inom löneområdet för dig som är lönekonsult eller auktoriserad lönekonsult. Genom en branschgemensam dag ges möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Datum 30 november
Pris 4 900 kr
Ort Stockholm
Platser kvar Ja
Tid: 09:30 - 17:00
Datum 30 november
Pris 4 900 kr
Typ Nyhetsdag online
Platser kvar Ja
Tid: 09:30 - 17:00
Fler kurstillfällen

Nyhetsdag för lönekonsulter 2020

En unik dag för dig som är lönekonsult, där du får tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande med branschkollegor.
–  Camilla Carlsson, Auktoriserad Redovisningskonsult FAR, en av dagens lärare.
 

 

 

Online

Under sändningen kan du ställa frågor och få svar från lärarna i realtid.

streamingDet enda du behöver är uppkoppling mot internet och en dator eller surfplatta. Du kan testa här att tekniken funkar för dig.

Vi mejlar inloggningsuppgifter och kursdokumentationen till dig 24 timmar innan start. Du behöver en uppkoppling på minst 2 Mbit/sek.


filmNyhetsdagen spelas in och alla deltagare kommer att få tillgång till inspelningen (som görs vid Stockholmstillfället). Inspelningen finns att se i 3 månader. Du når den via Mina utbildningar.

Vidareutbildningstimmar

För att dina vidareutbildningstimmar ska kunna registreras hos FAR behöver du logga in på Mina sidor och slutföra nyhetsdagen online personligen i samband med realtidssändningen.