Nyheter i IFRS (inspelning från 20/02/2018)

Medlemspris! FAR-medlemmar får 10% rabatt på kurspriset. Rabatten regleras vid fakturering.
(Inspelning från 20/02/2018)
1 200 kr
Webbinarium
Lärare: Pernilla Lundqvist
Fler kurstillfällen

Innehåll

Vi går först översiktligt igenom grunderna inom IFRS och kopplingen till svensk redovisning för att sedan fortsätta med aktuella frågor och nyheter inom IFRS såsom de nya bestämmelserna om Intäkter och Leasing. Vi kommer ta upp frågeställningar för noterade och andra företag som följer IFRS. Under denna timme kommer du att ha fått en bättre inblick och förståelse för utmaningar och nyheter inom IFRS.

  • Bakgrunden till och grunderna inom IFRS
  • Jämförelse med svensk normgivning
  • Nyheter inom IFRS

Vi kommer inte att gå in på samtliga redovisningsområden utan fokusera på de områden som skiljer sig mest jämfört med svensk normgivning samt nyheter inom IFRS.

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Skräddarsy din egen webbinarieserie

Webbinariet kan kombineras med andra avsnitt. Ju fler du väljer, ju lägre pris/tillfälle.

Här hittar du fler webbinarier

Lärare

Pernilla Lundqvist

Redovisningsspecialist, Ernst & Young AB
Pernilla är ekonomie doktor, redovisningsspecialist på EY, adjunkt vid Handelshögskolan i Göteborg och ledamot i Redovisningsutredningen. Hon är en mycket uppskattad lärare på FAR och är också ansvarig för FAR:s IFRS-dag.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt.

Webbinarierna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand. Webbinarieformatet använder vi bland annat för lunchföreläsningsserier med nyhetsinnehåll.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.