Momsnyheter 2019

Momsnyheter under 2019.

Datum 16 januari
Pris 900 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Ja
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Anna Gerson
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Innehållet kommer till största del att fokusera på momsnyheter under 2019. Vi har valt ut de bredaste nyheterna som berör de flesta företagen och som spänner över olika branscher. Under denna timme kommer du att ha fått en bättre inblick och förståelse för vilken praktisk effekt momsändringarna får för de svenska företagens momshantering.

  • Nyheter i budgetpropositionen
  • Lagändringar 2019/2020
  • Aktuella rättsfall
  • Aktuella ställningstaganden

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Lärare

Anna Gerson

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Anna är jur.doktor och skattejurist vid Grant Thornton i Jönköping. Hon är specialiserad på moms och arbetar såväl med svenska som internationella frågeställningar. Anna har också mångårig erfarenhet från hela skatteområdet och håller regelbundet utbildningar och seminarier inom främst momsområdet.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.

Aktuellt just nu

Utbildningar

Litteratur