Konsulten som personlig tränare i ekonomiska frågor

Denna kurs är för dig som är beredd att bli dina kunders personliga ekonomicoach. FAR:s framtidsstudie visar på ett stort behov hos våra kunder att bli vägledda i många frågor inom ekonomiområdet samtidigt som enklare tjänster kommer automatiseras.

För nuvarande finns inget inplanerat kurstillfälle.

Datum Skicka gärna en intresseanmälan
Pris 0 kr
Ort Stockholm
Platser kvar Ja
Intresseanmälan

Vi jobbar med att ta fram datum till kursen. Lämna dina kontaktuppgifer i en intresseanmälan så hör vi av oss när vi har allt på plats. 

Intresseamälan är inte bindande.

Kurslokal
Centralt i Stockholm
Fler kurstillfällen

Kursbeskrivning

Kursen består av två kursillfällen (4 dagar) och två 90 minuters webbinarium:

  • Två dagar Stockholm
  • Webbinarium 90 minuter
  • Webbinarium 90 minuter
  • Två dagar Stockholm

Målet med kursen är att deltagarna efter avslutad kurs ska kunna utveckla sina kunder så att kunderna ges insikter och kunskap som ger dem möjlighet att utveckla sin affär.

För att lyckas med detta krävs både mod att förändras men också kunskap inom både tekniska områden och en metodik att nå ut till sina kunder med detta förändrade arbetssätt. Föreläsningar varvas med praktiska case där kunduppgifter löses och presenteras för fiktiva kunder.

Övningarna kommer ske i en mindre grupp tillsammans med en ledare med erfarenhet från branschen.

Mellan varje tillfälle ingår en hemuppgift där respektive moment ska övas i det praktiska arbetet. Halvvägs mellan tillfällena genomförs en virtuell träff i respektive grupp för att stämma av och hjälpas åt med hemuppgiften.

Övernattning ingår!

Vid uppstartstillfället ingår även middag och övernattning.

 

Sagt om kursen

Mycket bra innehåll, säkert ett svårt ämne att hitta en jämn nivå på. Men det visar att denna genomgång även passar bra med mitt tidigare upplägg av kundrådgivning, så det var en bra genomgång.

Carina Hedrum
PBAB Redovisning och Revision

Tidigare deltagare

PT-utbildningen handlar om stötta redovisningskonsulterna när efterfrågan på rådgivning och coachning från kunderna ökar. Petra Örjegren, auktoriserad redovisningskonsult och grundare av ekonomibyrån Stabilisator, är en av deltagarna i den första omgången av kursen (hösten 2016). Läs mer om hur utbildningen har hjälpt Petra att utveckla sin affär.

Petra


FAR rekommenderar

Utbildningar