Deklaration av K10

Vi går först översiktligt igenom grunderna för utdelning och kapitalvinst för ägare till kvalificerade aktier för att sedan ge oss i kast med 3:12-blanketten.

Datum 11 mars
Pris 895 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Ja
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Magnus Vennerström
Fler kurstillfällen

Innehåll

Under en timme kommer du att få en bättre inblick och förståelse i hur blanketten fungerar, vad som ska fyllas i vilken ruta samt bakgrunden till varför viss information måste lämnas. Vi kommer även in på hur komplexa ägarstrukturer ska hanteras i K10-blanketten.

  • Allmänt om kvalificerade aktier
  • Vad är nytt i årets K10
  • Löneunderlaget och olika ägarstrukturer

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Lärare

Magnus Vennerström

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Magnus är jurist och auktoriserad skatterådgivare och partner på Grant Thornton i Stockholm. Han arbetar med allmän företagsbeskattning, men är även specialist på beskattning av fåmansföretag och dess delägare. Han har mångårig erfarenhet av utbildningar och är en ofta anlitad föredragshållare.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.

FAR rekommenderar

Utbildningar

Bolagsdeklaration

8 april Webbinarium

Litteratur