Budgetproppen

Genomgång av budgetpropositionen och de förslag på skatteregler som presenteras där.

Datum 8 oktober
Pris 895 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Ja
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Magnus Vennerström
Fler kurstillfällen

Innehåll

Under seminariet kommer Magnus Vennerström, auktoriserad skatterådgivare på Grant Thornton, att gå igenom regeringens budgetproposition och de förslag på skatteregler som presenteras där.

I mån av tid kommer även andra relevanta nyheter på skatteområdet att tas upp.

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Lärare

Magnus Vennerström

Skattejurist, Grant Thornton Sweden AB
Magnus är jurist och auktoriserad skatterådgivare och partner på Grant Thornton i Stockholm. Han arbetar med allmän företagsbeskattning, men är även specialist på beskattning av fåmansföretag och dess delägare. Han har mångårig erfarenhet av utbildningar och är en ofta anlitad föredragshållare.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.

Aktuellt just nu

Utbildningar

Momsnyheter 2020

14 januari Webbinarium

Litteratur