Bolagsdeklaration

Ett webbinarium som ger dig ökad förståelse för och tips om de vanligaste felen och fällorna vid upprättandet av bolagsdeklarationen samt en genomgång av de skatterättsliga reglerna för vissa av de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Medlemspris! FAR-medlemmar får 10% rabatt på kurspriset. Rabatten regleras vid fakturering.
10 april
900 kr
Webbinarium
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Johanna Wiklund
Fler kurstillfällen

Innehåll

Vi börjar lite allmänt om bolagsdeklarationen t.ex. anstånd, inlämningstidpunkter och slutskattebesked, för att sedan gå in på eventuella nyheter på blanketterna.

Under denna timma kommer du få ökad förståelse för och tips om de vanligaste felen och fällorna vid upprättandet av bolagsdeklarationen samt en genomgång av de skatterättsliga reglerna för vissa av de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Vi kommer även gå igenom vad som krävs för att upprätta ett öppet yrkande och att minska riskerna i deklarationsarbetet. Vi kommer inte att gå igenom deklarationen för handelsbolag och kommanditbolag.

  • Allmänt om bolagsdeklarationen
  • Nyheter på deklarationsblanketten
  • Att tänka på när man gör de skattemässiga justeringarna
  • Vanliga fel och fällor i deklarationen
  • Öppna yrkanden

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt.

Webbinarierna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand. Webbinarieformatet använder vi bland annat för lunchföreläsningsserier med nyhetsinnehåll.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.

Lärare

Johanna Wiklund

Skattekonsult, Grant Thornton Sweden AB
Johanna arbetar som skattejurist på Grant Thornton.