Bolagsdeklaration

Ett webbinarium som ger dig ökad förståelse för och tips om de vanligaste felen och fällorna vid upprättandet av bolagsdeklarationen samt en genomgång av de skatterättsliga reglerna för vissa av de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Datum 1 april
Pris 900 kr
Typ Webbinarium
Platser kvar Fåtal
Tid: 12:00 - 13:00
Lärare: Johanna Wiklund
Fler kurstillfällen

Innehåll

Webbinariet inleds med en allmänn genomgång av bolagsdeklarationen. Vi går bland annat igenom anstånd, inlämningspunkter och slutskattebesked, samt eventuella nyheter på blanketterna. 

Målsättningen är att du får en ökad förståelse för och tips om de vanligaste felen och fällorna vid upprättandet av bolagsdeklarationen, samt en genomgång av de skatterättsliga reglerna för vissa av de vanligaste skattemässiga justeringarna på deklarationen.

Vi kommer även gå igenom vad som krävs för att upprätta ett öppet yrkande och att minska riskerna i deklarationsarbetet. Vi kommer inte att gå igenom deklarationen för handelsbolag och kommanditbolag.

  • Allmänt om bolagsdeklarationen
  • Nyheter på deklarationsblanketten
  • Att tänka på när man gör de skattemässiga justeringarna
  • Vanliga fel och fällor i deklarationen
  • Öppna yrkanden

Kolla om din dator funkar med våra webbinarier

Om du vill säkerställa att din dator är kompatibel med våra webbinarier kan du testa det här.

Det här är ett FAR-webbinarium

Lärarledda expertföreläsningar

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in och du får tillgång till inspelningen senast en vecka efter att webbinariet har sänts. Du har sedan tillgång till inspelningen i tre månader.

Vidareutbildningstimmar
Dina utbildningstimmar kommer att registreras när du har genomfört webbinariet. För att detta ska kunna registreras hos FAR måste du logga in på Mina sidor och slutföra webbinariet personligen i samband med realtidssändningen.

Testa din uppkoppling
Om du vill säkerställa att din internetuppkoppling är tillräckligt snabb för våra webbinarier kan du testa din hastighet här.

Lärare

Johanna Wiklund

Skattekonsult, Grant Thornton Sweden AB
Johanna arbetar som skattejurist och är auktoriserad skatterådgivare på Grant Thornton.

Aktuellt just nu