Affärstidningen Resultat

 

Du som ger tidningen Resultat till dina kunder får genast en löpande dialog under hela året. Resultat vänder sig direkt till företagaren och förklarar aktuella ämnen inom skatt och redovisning på ett enkelt sätt.

Kunder som läser Resultat tar oftare kontakt med sin revisor eller redovisningskonsult för att ställa frågor, och därmed får du ökade möjligheter till att ge fler och bättre affärsmässiga råd.

 

Tydlig avsändare

I kundens prenumeration ingår papperstidning, såväl som en digital utgåva med din byrå som tydlig avsändare och med FAR som tydlig garant för innehållet. Så här kan det se ut!

Informativ, intressant och inte minst väldigt relevant för företagaren.  Revisorn Matthias Vidh på Baker Tilly Mapema ser Resultat som en viktig del i kommunikationen med kunderna.
– Jag kan verkligen rekommendera mina branschkollegor att ge Resultat till sina kunder. Mer informativt och kostnadseffektivt sätt att upprätthålla en ständig pågående diskussion med kunden får man leta efter.
Matthias Vidh, godkänd revisor Baker Tilly Mapema AB

Telefonen brukar ringa mer än vanligt dagarna efter att Resultat har kommit. Kunderna ställer ofta frågor om vissa artiklar i tidningen, hur olika saker ska hanteras skattemässigt eller hur något ska bokföras korrekt. Jag tycker att det är kul att Resultat ökar kontakten med mina kunder. I förlängningen genererar det också mer affärer, men det viktiga är att den bidrar till en kontinuerlig och livaktig relation med kunderna.
Mikael Ernström, auktoriserad revisor Ernströms revisionsbyrå/Baker Tilly

För dig som vill ge Resultat till dina kunder

Läs mer om vad vi kan erbjuda

 

Våra tidningar för prenumeration