FAR-kurs online

Excelutbildningar online hos FAR

Vill du förbättra dina kunskaper i Excel? Hos FAR hittar du kurser i Excel som du kan genomföra online.

Vilken kurs passar dig?

Excel Bas – online

Excel Bas är en Excelkurs riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel, och som snabbt vill utvecklas till en mästare i programmet.
Läs mer om Excel Bas 

Excelfunktioner fördjupning – online

Excelkurs fördjupning funktioner kommer lära dig logiken bakom Excels funktioner och samtidigt vara ditt bibliotek med funktioner att se och repetera när du behöver.
Läs mer om Excelfunktioner fördjupning

Excelkurs fördjupning pivottabeller – online

Excelkurs fördjupning pivottabeller är en Excelkurs som riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd kring Pivottabeller, och som snabbt vill utvecklas. Kursen börjar med grunderna kring en pivottabell och går sedan igenom flera av Pivottabellens funktioner.
Läs mer om Excel Pivottabeller

Power Query för Excel – online

Excelkursen Power Query för Excel är för den som vill fördjupa sina kunskaper inom Excel. Om du vill lära dig hantera stora databaser som ett proffs då är detta kursen för dig. 
Läs mer om Power Query för Excel

Grundkurs i Microsoft Power BI – online

Power BI är Microsofts tjänst i business intelligence. Business intelligence handlar om att analysera och sammanfatta data för att skapa en bättre uppfattning om en verksamhet. 
Läs mer om Grundkurs i Microsoft Power BI

Power Pivot & DAX – online

Om du arbetar med datahantering och analyser är Power Pivot & DAX till stor hjälp för dig. Med Power Pivot & DAX kan du modellera data, visualisera stordata samt enkelt och effektivt göra analyser för att få viktiga insikter. 
Läs mer om Power Pivot & DAX

Excel för ekonomer – 2 dagar online

Tvådagarskurs som genomförs löpande under året. Vi lär dig hur du bygger kraftfulla ekonomimodeller och hur du skapar formler samt funktioner för redovisning. Excel för ekonomer visar hur du sparar mycket tid och hur den gör dig effektiv samt professionell i ditt arbete. 
Läs mer om Excel för ekonomer

Se vårt utbud av Excelkurser på engelska