FAR:s nyhetsdagar 2020

Redovisning, skatt, lön och juridik – FAR:s nyhetsdagar!

FAR:s Nyhetsdagar är uppskattade, återkommande dagar då vi går igenom nyheter och förändringar inom områdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fåmansföretag, fastigheter, samt lönefrågor.

Under en kunskapsintensiv dag har vi samlat de främsta experterna inom sina områden för att berätta om nyheter och dela med sig av aktuella case och frågeställningar direkt från arbetslivet.

Genom att delta på FAR:s nyhetsdagar håller du dig uppdaterad med det senaste. Du får också ta del av förtydliganden som vi utifrån vår roll som remissinstans och medlemsrådgivare ser att många har svårt med.

Nyhetsdagarna är dessutom en uppskattad möjlighet att få träffa branschkollegor och dela erfarenheter med varandra. Har du inte möjlighet att vara på plats går det även att delta på dagen online. Som onlinedeltagare får du tillgång till samma innehåll och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under seminariets gång.

Därför ska du gå på FAR:s Nyhetsdagar 

 
Stockholm 30 november
Fler datum tillgängliga

Nyhetsdag för lönekonsulter

 
Stockholm 16 november
Fler datum tillgängliga

IFRS-dagen 2020

 
Malmö 17 november
Fler datum tillgängliga

Redovisningsdagen 2020

 
Malmö 25 november
Fler datum tillgängliga

Fåmansföretagardagen

 
Stockholm 10 november
Fler datum tillgängliga

Fastighetsdagen – skattedag för bygg- och fastighetsbranschen

 
Stockholm 19 november
Fler datum tillgängliga

Skattedagen för revisorer och redovisningskonsulter

 
Stockholm 17 november
Fler datum tillgängliga

Skattedagen för ekonomichefer och redovisningsansvariga

3 snabba frågor om nyhetsdagarna med vår utbildningschef Robert Wennberg

Robert Wennberg FAR
Robert Wennberg, utbildningschef FAR.

Varför ska man gå på en Nyhetsdag hos FAR?
– Jobbar du med ekonomiska frågor är det viktigt att du hela tiden uppdatera dina kunskaper. Det är en förutsättning för att du ska hålla en god kvalitet i de rapporter du levererar och granskar. Under FAR:s Nyhetsdagar fokuserar vi på att ge ekonomerna de nyhetsuppdateringar och förtydliganden som de behöver för sitt arbete. Genom att delta på nyhetsdagar inom de ämnesområden som är relevanta för dig, kan du känna sig trygg med att du är uppdaterad och välinformerad om förändringar.

För vem är Nyhetsdagarna? Och hur vet man vilken dag man ska välja?
– Nyhetsdagarna riktar sig till alla som jobbar med ekonomiska frågor. Dagarna är indelade i ämnesområdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, lön- och fåmansfrågor.
Inom skatteområdet har vi delat upp dagarna utifrån de lite olika behoven som finns om man jobbar som ekonomiansvarig, redovisningskonsult eller revisor. För den som arbetar med ägarledda företag och vill ha lite av allt och dessutom aktualiteter inom juridik genomför vi Fåmansföretagardagen.

Var går Nyhetsdagarna av stapeln?
– FAR:s nyhetsdagar är tillgängliga över hela Sverige genom att vi sänder dem direkt till deltagarnas dator. Det är ett effektivt sätt att vara med på en nyhetsdag då deltagarna får samma innehåll och samma möjlighet till att ställa frågor. Dessutom genomför vi några av våra nyhetsdagar inte bara i Stockholm utan även i Göteborg och Malmö för de som vill nätverka med andra deltagare, lärare och representanter för FAR.