Video thumbnail
Se filmen
FAR Digitala Utbildningar

Digitala utbildningar

Välkommen till FARs digitala utbildningar som ger dig kunskap när du vill, var du vill. Här finns kompletta upplägg av e-kurser, webbinarier och streamingkurser inom en mängd ämnesområden. Effektivt lärande – både som alternativ och som komplement till FAR:s övriga kursutbud. 

Webbinarier

Våra webbinarier är lärarledda expertföreläsningar som du följer i realtid via webben. Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Webbinarierna spelas också in för att kunna finnas tillgängliga även i efterhand. Webbinarieformatet använder vi bland annat för lunchföreläsningsserier med nyhetsinnehåll.
Se alla webbinarier

E-kurser

Kurser där innehållet förmedlas av såväl lärare som via ljud, text, video och grafik på ett pedagogiskt sätt. Resultatet är ett effektivt upplägg som förstärker ditt lärande och gör kunskapen lättillgänglig. Du väljer själv när, var och i vilken takt du vill gå den. Kurserna avslutas alltid med ett kunskapsprov.
Se alla e-kurser

Distanskurser

Vi har ett brett utbud av distanskurser i samarbete med xpectum.se, både på grundläggande och kvalificerad nivå. Du får tillgång till ett interaktivt material där ljud, text och bild varvas på ett pedagogiskt sätt med övningar. Utöver faktahäften och övningshäften får du tillgång till en personlig handledare som du kommunicerar med via din webbaserade studiesida.
Se alla distanskurser 

Streaming

Streamingkurser är lärarledda föreläsningar eller lektioner som vi gör tillgängliga för en större publik genom streaming via webben. Under streamingen finns möjlighet att ställa frågor och få svar från lärarna. I det här formatet kan du exempelvis ta del av våra nyhetsdagar.
Se alla streamingkurser

Ett urval digitala utbildningar

Nyhet
Digital kurs

Grundläggande moms

 
Digital kurs

Redovisning – webbinarieserie 2017/2018

 
Digital kurs

Skatt och moms – webbinarieserie 2017/2018

Certifiering
Digital kurs

Certifierad ekonomiassistent

Certifiering
Digital kurs

Certifierad styr- och redovisningsekonom

 
Digital kurs

Bokföring I – grunder i bokföring