Utbildningar

Utbildningar

Måste jag vara FAR-medlem för att gå en kurs hos FAR?

Nej, du behöver inte vara medlem i FAR, alla är välkomna. Som FAR-medlem har du medlemsrabatt på ett flertal kurser i vårt utbud. Hur blir jag medlem i FAR

Kan man bli dubbelbokad om man skickar sin anmälan två gånger?

Nej, vårt system känner av och förhindrar dubletter.

Var ligger era utbildningslokaler?

Våra kurslokaler ligger centralt i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi optimerar lokalen utifrån varje unikt kurstillfälle och du får information om aktuell kurslokal både i kursbekräftelsen och i kallelsen.

Jag är anmäld till en kurs men har fått förhinder. Kan en kollega till mig gå kursen istället?

Ja, det går bra. Det vi behöver av dig är en skriftlig avanmälan samt din kollegas namn, befattning, e-postadress och födelseår.

Ingår boende i kurskostnad eller kursbokning?

Kursavgiften inkluderar kursdokumentation, lunch, för- och eftermiddagskaffe. I kursavgiften för utlandskurs ingår inte lunch (om inte annat angetts). Vid internatkurser i Sverige tillkommer kostnad för övernattning och middag. 

Jag undrar när kursen startar och slutar, vad jag ska ta med mig för material till kursen, hur jag kommer till kurslokalen etc. Finns den informationen på webben?

Du hittar praktisk information på webbplatsen under respektive kurstillfälle. Senast en vecka före kursstart får du ett välkomstmail med detaljer om kurslokal samt exakta tider och annan matnyttig information.

Jag behöver ett kursintyg, hur får jag det?

FAR skickar inte längre ut intyg, men genom att logga in på ditt FAR-konto kan du själv ladda ner och skriva ut en sammanställning av dina genomförda kurser. 

Måste jag betala kursavgift om jag anmäler mig till en kurs som är fulltecknad och jag kommer på väntelista?

Nej, vi fakturerar kursavgiften endast om du har en bekräftad plats på kursen.

Kan jag skriva FARs kunskapstest någon annanstans eller någon annan dag?

Du kan skriva testet på ditt kontor men det är samma datum som gäller för samtliga i landet. Ni utser en ansvarig från ert kontor samt meddelar oss namn och kontaktuppgifter (enklast vid anmälningstillfället). Kontaktpersonen har ansvar för genomförandet på plats och vi kommer att ha direktkontakt med denna person kring allt praktiskt, före, under och efter testet

Kan jag anmäla en kollega till en utbildning?

Ja, absolut! När du kommer till kassan får du välja vem/vilka som ska gå utbildningen. När du skickat in din anmälan får både du och den du anmält en bekräftelse per e-post.

Kan jag anmäla flera deltagare på en gång?

Ja. Ändra antalet i varukorgen. I kassan får du sen fylla i kontaktuppgifter för de som ska gå utbildningen. Alla anmälda får bekräftelse per e-post när du skickat in din anmälan.

Har du fler frågor kontakta kundservice här