Alla ekonomiska regelverk – alltid uppdaterat

Med FAR Online är det enkelt för dig att hålla reda på aktuella siffror och regelverk, vare sig du arbetar som revisor, redovisningskonsult och rådgivare på en byrå, eller som jurist och ekonom. I databasen hittar du både de senaste lagändringarna och regelverken inom områden som redovisning, revision, skatt och finans liksom ett stort urval av fakta- och sifferuppgifter.

Abonnera på FAR Online

Du abonnerar på FAR Online på månadsbasis och vi fakturerar årsvis. Du kan säga upp ditt abonnemang när du vill (med en månads uppsägningstid). Det angivna priset gäller för en användare. Är ni flera som vill ha tillgång till FAR Online, kontakta oss för mängdrabatt. FAR-medlemmar får 10% rabatt. Beställ här!

Du hittar allt på ett ställe

  • Lag- och regelsamlingar 
  • Hela uppslagsverket Rättserien
  • Fakta- och sifferuppgifter
  • Räntetabeller
  • Mallar för revisionsberättelser
  • Checklistor 
  • Lagtexter 
  • Nyhetsbrev

Självklart kommer du åt tjänsten genom både dator, mobil och surfplatta. Här kan du se den öppna delen av FAR Online  

Det här innehåller paketen

Detaljinfo om de olika paketen.

Rättserien

Redovisa Rätt är ett väletablerat referensverk för bokföring, och innehåller en stor mängd uppslagsord med instruktioner hur man ska göra i både löpande bokföring och årsredovisning, samt rikligt med pedagogiska räkneexempel på allt från kostförmåner till generella momsberäkningar.  

Rätt Bolagsrätt är ett perfekt stöd för dig som behöver reda ut begreppen i bolagsrättsliga frågor. Ord och termer delas in i definition, fördjupning, tips och lagstöd. Exempel på termer är ansvarsfrihetminoritetsskydd och värdeöverföring.

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är detta ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Rätt Moms innehåller många praktiska exempel och illustrationer i form av bilder, bokföring och fakturor. Besvarar frågor i både nationell och internationell handel. En guide i momsfrågor för dig som kommer i kontakt med reskontra, är ekonomiassistent, redovisningschef, ekonomichef, egenföretagare eller företagsledare. 

Rätt Arbetsrätt är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister. Ovärderlig för förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR-chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten.

Rätt Lön är en praktisk och lättanvänd handbok inom löneområdet. Som arbetsgivare får du informationen du behöver angående karensdagar, karensavdrag, utbetalningar och skatteavdrag. Givetvis också kraven på lönehantering och hanteringen av personuppgifter däri.