Rätt Arbetsrätt 2020 Nyhet

Rätt Arbetsrätt är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister. Boken förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck.

Materialet finns även digitalt i FAR Online, tjänsten med grundläggande information och fördjupning inom ekonomi och skatt. I FAR Online ingår också hela Rättserien!
Skickas inom 1‑2 vardagar
Rätt Arbetsrätt 2020
630 kr

Rätt Arbetsrätt är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar inom arbetsrätt och HR. Arbetsrätten är ett område i ständig utveckling, beroende på såväl ändrad lagstiftning som ny rättspraxis. Boken innehåller ett flertal fylliga rättsfallsreferat från Arbetsdomstolen samt exempel, relevanta lagtexthänvisningar och mycket användbara mallar för exempelvis anställning, avskedande och tjänsteintyg.

Författarna Louise D'Oliwa och Stefan Flemström är båda advokater med mångårig erfarenhet av arbetsrättsliga frågor.

Nyheter

Rätt Arbetsrätt 2020 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen. Ett flertal mallar och exempel ger dig en god grund att stå på i arbetsrättsliga frågor.

För vem

Rätt Arbetsrätt vänder sig till förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR-chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten. 

Fakta

  • Författare: Louise D'Oliwa & Stefan Flemström
  • ISBN: 978-91-523-5869-6
  • Utgiven: 2020-01
  • Sidantal: 1000
  • Flikindelad: Nej
  • Sökordsregister: Ja