Rätt Arbetsrätt 2018

Rätt Arbetsrätt 2018 innehåller information om den nya dataskyddsförordningen eller GDPR som den också kallas. Förordningen ersätter personuppgiftslagen i Sverige och innehåller regler som gäller för företag, föreningar, organisationer, myndigheter och privatpersoner. 

Skickas inom 1‑2 vardagar
620 kr

Rätt Arbetsrätt 2018 förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck, ofta sådana som lekmän använder istället för de juridiskt mer korrekta termerna. Vissa berör komplicerade frågeställningar som kräver utförlig beskrivning. Andra förklaras mer kortfattat. Boken är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister.

Boken har även kompletterats med information kring missgynnande av föräldralediga. Därtill har uppdaterad praxis från Arbetsdomstolen lagts till.

För vem

Boken vänder sig till den som är förhandlare, jurist, ombudsman, HR-chef, personalansvarig eller företagsledare och som har behov av en lättfattlig information om arbetsrätten.

Fakta

  • Författare: Louise D'Oliwa och Stefan Flemström
  • ISBN: 978-91-523-5117-8
  • Flikindelad: Nej
  • Sökordsregister: Nej